Termékek rendelésre

 
 
 
  • 70-2610206
  • abenys@abenys.hu
 
 
 
abenys > Termékek rendelésre
 

Egedi ajándek - termékek rendelésre


Személyre szabott termék 
 ​  

 

Ezen termék esetében mivel saját szöveggel vagy képpel van ellátva (személyre szabott termék) nem rendelhető utánvételre.
A kosárban csak a banki átutalásra van lehetőség. Szállítási idő: A termék egyedi jellege végett  hosszabb idővel kell számolni. Amint fizetési megbízása a banki számlánkon evidálható, terméket a gyártó részlegünkbe küldjük és ez után a rendelést már nem lehet törölni.

A gyártás ideje max. 4 munkanap - a szállítási időt nagyban befolyásolja a gyártó részleg telítettsége a jóváhagyási javaslat komunikációjának sebessége és a banki utalás ideje. Kérjük, fordítson különös figyelmet a jóváhagyásnál a kiválasztott képre és a szöveg ellenőrzésére, mivel a személyre szabott árut a törvény alapján nem lehet cserélni, vagy visszaküldeni.

Ha bármilyen kérdése van a gyártással kapcsolatban, kérem forduljon bizalommal a termelésért felelős kolléganőhöz: abenys.sasha@gmail.com

Adatvédelem:

 képek mellyek felkerülnek a szerverünkre csak a gyártási részleghez kerülnek a gyártás idejére ez után törölve vannak, archíválva csak a jóváhagyási e-mail kommunikáció van. A kép feltöltésével egyben megerősíti, hogy a szerzői jog tulajdonosa és belegyezik kép felhasználására a megrendelt termékre.

FIGYELEM:
A kép és a szöveg amelyet szeretne a terméken nem lehet ellentétes az erkölcsi-etikai törvényekkel melyek érvényesek az elismert civilizált és demokratikus társadalomban. Nem gyártunk olyan terméket, melyek engedélykötelesek (pl.Disney), azaz képek a mesékből, cég logók és futballklubok jelképeivel,stb.. Hasonlóképpen, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy elutasítsuk a gyártást az esetben, ha  a képek visszaélésszerűek, pornográf jellegűek, emberi jogok elnyomói, erőszak, gyűlölet,  faji, terrorizmus vagy egyéb diszkriminativ szimbólumokat tartalmaznak és azon képeket melyek védjeggyel ill. szerzői jogi oltalom alatt vannak.

 
 
 
Újdonságok
 
 
Újdonságok
 
 
Más személyre szabott termékek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió