Flexi Prestige book tok - Apple iPhone X - fekete

 
 
 
  • 70-2610206
  • abenys@abenys.hu
 
 
 
mobil tartozékok > TOKOK > FLIP és BOOK tok > Flexi Eco book tok > Flexi Prestige book tok - Apple iPhone X - fekete
 

Flexi Eco book tok

Flexi Prestige book tok - Apple iPhone X - fekete

Apple iPhone X / A telefon jobb védelme érdekében mindenképp azt javasoljuk, hogy még a flip diár tok felhelyezése előtt lássa el a készülékét kijelző védő fóliával vagy edzett üveggel is.
Gyártó:Koracell®
Katalógus szám::DIAR-IPHX-PBK
Hozzáférhetőség
Raktáron: 2
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 2.732 Ft
3.278 Ft áfával

Stílusos és elegáns tok, mely erős mágnessel záródik - Apple iPhone X

Kíváló minőségű eko műbőrből készült nemcsak kívül, hanem az egész belső rész is. 

Fő előnye a mágneses rögzítés a tok egész szélességében, ami nagyon kényelmes a midnennapokban. A minőségi mágnes biztosítja a hosszú ideig tartó használhatóságot. A tok belső oldalán két zseb található a bankkártya, személyi igazolvány,  jogosítvány vagy más apró tárgyak tárolására. 

A tok a külső oldal meghajlításával kitámasztható, ami megkönnyíti a fotók és videók nézegetését vagy az internetezést. Középen található a szilikon bölcső, amely stabilan tartja a telefont. A telefon behelyezése és kivétele gyors és egyszerű. A tartón kivágások vannak a telefon oldalán található gomboknál, kameránál és a hangszórónál, valaminta töltő bemenetnél is.  

Anyaga: ekobőr és szilikon

A telefon tok csak az adott típusú telefonra alkalmazható, amely a termék megnevezésében szerepel. Kínálatunkban sokféle típusú és fajtájú flip diár tok található, de általában a fénykép az adott termék formáját, részleteit, színét próbálja bemutatni tehát eltérés lehet a nyílások a fényképezőgép vagy a vaku kialakítsoknál, de természetesen az eredeti darab mindig a megadott típushoz való.

A megrendelés előtt kérjük ellenőrizze telefonja pontos típusát. Apró megnevezés különbség pl Samsung A510 Galaxy A5 (2016), Samsung A500 Galaxy A5 vagy Samsung J120 Galaxy J1 (2016) és Samsung J100 Galaxy J1s is más tokot kíván és ma már az ilyen típussorozatok szinte minden márkánál megjelennek. Ha nincs meg a doboz vagy a használati utasítás sem,  akkor általában az akumulátor alatt megtalálható a pontos név.

 
 
Újdonságok
 
 

INGYENES SZÁLITÁS
15000 Ft. feletti megrendelésekné

TERMÉK RAKTÁRON
saját termékkészlet

MEGBÍZHATÓ BOLT 
Árukereső

SZÁLLÍTÁS
már 790 Ft-tól

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió