Flexi flip tok - Apple iPhone 6 - 4.7 - fehér

 
 
 
  • 70-2610206
  • abenys@abenys.hu
 
 
 
 

Apple iPhone 6, 6S - 4.7

Flexi flip tok - Apple iPhone 6 - 4.7 - fehér

A telefon jobb védelme érdekében mindenképp azt javasoljuk, hogy még a flip diár tok felhelyezése előtt lássa el a készülékét kijelző védő fóliával is.
Gyártó:Koracell®
Katalógus szám::DIAR-IPH6-FW
Hozzáférhetőség
Raktáron: 2
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 1.697 Ft
2.036 Ft áfával

Flip Flexi - minőségi és tartós műbőr tok szilikon bölcsővel. A telefont behelyezzük rugalmas szilikon bölcsőbe mely biztonságosan megtartja a készüléket, ugyanis az adott típushoz van kialakítva.  

Megrendelés előtt, kérjük, ellenőrizze a telefon típusát, mert apró megnevezés különbség pl. Galaxy Ace, Ace 2, 3 Ace, Ace Plus is más tokot kíván és ma már az ilyen típussorozatok szinte minden márkánál megjelenik ... Ha nincs meg a doboz vagy a használati utasítás sem akkor általában az akkumulátor alatt magtalálható a pontos név, pl.Samsung S7500 az SAMSUNG GALAXY ACE PLUS. 

Kínálatunkban sokféle típusú és fajtájú flip diár tok található, de általában a fénykép az adott termék formáját, részleteit, színét próbálja bemutatni tehát eltérés lehet a nyílások a fényképezőgép vagy a vaku kialakítsoknál, de természetesen az eredeti darab mindig a megadott típushoz való....

 
 
Újdonságok
 
 

INGYENES SZÁLITÁS
15000 Ft. feletti megrendelésekné

TERMÉK RAKTÁRON
saját termékkészlet

MEGBÍZHATÓ BOLT 
Árukereső

SZÁLLÍTÁS
már 790 Ft-tól

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió