csillogós szilikon tok - Apple iPhone 6 Plus, 6S Plus - ezüst

 
 
 
  • 70-2610206
  • abenys@abenys.hu
 
 

.

 
 
 
abenys > mobil tartozékok > TOKOK > szilikon tokok > csillogós szilikon tok - Apple iPhone 6 Plus, 6S Plus - ezüst
 

szilikon tokok

csillogós szilikon tok - Apple iPhone 6 Plus, 6S Plus - ezüst

A képen nem mindig az adott típus szerepel. A kép gyakran csak illusztráció, de rendelés esetén a megfelelő típusra való szilikon tokot küldjük / Apple iPhone 6 PLUS, Apple iPhone 6S PLUS
Gyártó:Koracell®
Katalógus szám::SIL-IPH6P-SHS
Hozzáférhetőség
Raktáron: 1
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 1.700 Ft
2.040 Ft áfával

 

csillogós szilikon tok Apple iPhone 6 PLUS, Apple iPhone 6S PLUS

A tok elasztikus de strapabíró TPU anyagból készül ami tökéletesen illeszkedik a készülékhez. A megerősített sarkak megvédik telefonját a sérülésektől és karcolásoktól. Ezenkívül a tok eltávolítása nélkül könnyen hozzáférhetőek a gombok és bemeneti csatlakozók.

A szilikon tok csak a fent említett típusú telefonokra passzol tökéletesen.
 

TIPP :   A telefon jobb védelme érdekében mindenképp azt javasoljuk, hogy még a szilikón tok felhelyezése előtt lássa el a készülékét kijelző védő edzett üveggel is.


Rendelés előtt kérjük ellenőrizze készüléke típusát. Különbség lehet pl. a Galaxy S, S7  vagy az S7 Edge közt is és hasonló típussorozatok ma már minden márkánál előforduhatnak. Amennyiben már nincs birtokában a telefon dobozának vagy használati utasításának, típusát ellenőrizheti az akkumulátor alatt.


Amennyiben a fenti képen nem teljesen ott vannak a szilikon nyílásai, ahol kellene (pl. fényképezőgépnél, oldalsó gomboknál): Kínálatunkban széles skálája van a szilikon tokoknak minden típusú telefonra, ezért a képen nem mindig az adott típus szerepel. A kép gyakran csak illusztráció, de rendelés esetén a megfelelő típusra való szilikon tokot küldjük. 

 

 
 
Újdonságok
 
 

INGYENES SZÁLITÁS
15000 Ft. feletti megrendelésekné

TERMÉK RAKTÁRON
saját termékkészlet

MEGBÍZHATÓ BOLT 
Árukereső

SZÁLLÍTÁS
már 790 Ft-tól

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió