Ötözt fel az új Samsung S10

 
 
 
  • 70-2610206
  • abenys@abenys.hu
 
 

 
 
 
abenys > Blog és érdekességek > Ötözt fel az új Samsung S10
 

Ötözt fel az új Samsung S10


A Samsung február végén bemutatta az új Samsung S10 készülékeit,  mindhárom változatában. További információkat a telefonokról és, hogy azt miképp védje meg az alábbi cikkben talál. A Samsung az S modellsorozatot három új képviselővel bővítette. Az újdonság az olcsóbb kisebb S10e modell. . Samsung S10, Samsung S10 + és Samsung S10e
 
A legjobban felszerelt modell a Samsung S10+ 6,4 hüvelykes ívelt kijelzővel rendelkezik. A kijelző jobb felső sarkában van egy megkülönböztető nyílás, amely a kettős első kamerát tartamaza. Az S10 + tokot ajánlatainkban megtalálhatja.
 
A kissé kisebb Samsung S10 szintén ívelt kijelzővel rendelkezik, de ez mindössze 6,1 hüvelyk. A jobb oldalon lévő lyuk lényegesen kisebb, mert csak egy elülső kamerát tartalmaz. Erre a készülékre is talál tokot a kínálatunkban.
 
A legkisebb kijezővel amely egy 5,8 hüvelykes a Samsung S10e készüléké, egyenes lapos kijelzője, egy kis nyílással a jobb felső sarokban. Ujjlenyomat-olvasó nincs beépítve a kijelzőbe, de a jobb oldalon található. Az S10e-es tok is rendelkezésre áll.
 
Az új S10 sorozat Dual SIM készülékek, melynek a második slotja hibrid - megosztott MicroSD memóriakártyára. A fülhallgató 3,5 mm-es csatlakozója is megmarad. A töltés az a vezeték nélküli töltést is támogatja. A klasszikus hálózati töltővel történő töltés nem változott, maradt a legmodernabb C típusú USB.
 
A képernyővédelem szempontjából a Samsung S10e kijelzője sík ezért erre az edzett üveg ideális. Hasonlóképpen, a nagyon sokoldalú, kétoldalas szilikonok - 360 fokos esetek - tökéletesen alkalmasak erre a telefonra, mert az ujjlenyomat-olvasó nincs beépítve a kijelzőbe. Mind S10, mind S10 + kétoldalas borítók használata esetén az ujjlenyomat-olvasó funkciót kijelzőn keresztül nem tudja használni.
 
 
 
Újdonságok
 
 
Újdonságok
 
 
 
 
Más személyre szabott termékek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió