Valentin nap az Abenys.hu-n

 
 
 
  • 70-2610206
  • abenys@abenys.hu
 
 
 
abenys > Blog és érdekességek > Valentin nap az Abenys.hu-n
 

Valentin nap az Abenys.hu-n

Február 14. Mindenkinek mást jelent. A szerelmesek Valentin napnak hívják, a focisták a Bajnokok Ligája kezdetének. A szinglik keddnek, a Bálintok pedig névnapnak. Szerencsére az Abenys mindenkire gondol, így mindenki megtalálhatja nálunk a megfelelő ajándékot szívszerelmének, névnapot ünneplő rokonának, vagy saját magának... szinglinek lenni jó,hiszen így biztosan olyan „meglepetést“ kaphat, amilyet szeretne.

Ajándék tippekkel kedveskedünk a szerelmeseknek, akik előnyben részesítik az egyedi ajándékokat...

Bögréinken és párnáinkon saját tervezésű dizájn van, így biztos lehet benne, hogy egyedi tárgyat ajándékoz. Amennyiben szeretne saját tervezésű bögrét / párnát ajándékozni, nálunk erre is lehetőség van.

 


 

Ajándék tippekkel kedveskedünk a Bálintoknak, akiknek másról szól ez a nap...

Ha névnap, akkor koccintás... és hogy is ne esne ez még jobban az ünnepelt kedvenc csapatának poharaiból? Fc Bayern München, Fc Barcelona, Real Madrid, és sok más csapat ajándék tárgyait megtalálhatja nálunk, nézzen körül webshopunkban! Persze nem feledkezhet meg a stílusos csomagolásról sem, a csapathoz illő ajándéktáskában vagy csomagolópapírban.

 


 

Izgulja végig a Bajnokok Ligáját velünk, nálunk minden megvan egy hangulatos focinézéshez...

Ugye már el is képzelte magát a tv előtt szurkolói sálban, kényelmes papucsban,  a sörhöz szükséges stílusos sörnyitóval vagy kedvenc csapata sapkájában? 100% foci hangulat!    

 
 
 
Újdonságok
 
 
Újdonságok
 
 
 
 
Más személyre szabott termékek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió