már 20 éve a piacon

 
 
 
  • 70-2610206
  • abenys@abenys.hu
 
 
 
abenys > már 20 éve a piacon
 

Már 21 éve a piacon

Ajándék webáruházunk 2010-ben jött létre.

Az Abenys kft. 1999-ben alakult és egészen 2009-ig Koracell Szlovákia s.r.o. név alatt működött. 2009-ben névváltoztatáson estünk át és webshopunk kínálata, a koracell.sk (egyike az első mobiltartozékokkal foglalkozó internetes üzleteknek) FAN SHOP-al és egyedi ajándéktárgyakkal bővült a már meglévő telefontartozékok mellé. Így kezdődött egy új korszak ABENYS névvel.

2009-ben kiterjesztettük működésünket a szomszédos piacokra, így jött létre a cseh www.abenys.cz és a magyar www.abenys.hu oldalunk.  2012-ben mint e-shop elnyertük a szlovák Év Üzlete díjat Minőség díja – Ajándékok és élmények kategóriában, amiért hihetetlenül hálásak vagyunk ügyfeleinknek, akik rendszeresen vásárolnak nálunk és elégedettek munkánkkal.

Egy évvel később címünket majdnem sikeresen megvédtük, de elégedettek voltunk a top 2. helyezettel is.

Sajnos 2014-ben kategóriánkat törölték, így most az Áruházak kategóriába sorolhatjuk magunkat, ahol nagy konkurenciánk van jól ismert áruházak formájában. Azonban továbbra is vigasztal minden pozitív értékelés a Heurékán ügyfeleinktől, valamint a megbízható bolt értékelés a magyar árukereső oldalon.

Kínálatunkat idővel bővítettük Diesney tematikájú ajándéktárgyakkal, hogy ne csak a focirajongó gyerkőcök szülei találjanak nálunk megfelelő ajándékot. FAN SHOP bővült a Manchester City, Tottenham Hotspur és a Borussia Dortmund fociklubbok ajándéktárgyaival, a legkisebbeknek pedig Bright Starts termékekkel kedveskedünk.

2015-ben az iskolások nagy örömére bővítettük kínálatunkat iskolaszerekkel, melyek mindegyike jó minőségű tanszer.

2016 októberétől megújult dizájnnal és új logóval várjuk vásárlóinkat.

 
 
 
Újdonságok
 
 
Újdonságok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió